Όροι και Προϋποθέσεις

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.fitorioathinon.gr που ανήκει στην εταιρεία Σιμου Δημ. Ευαγγελια (Φυτώριο Αθηνών) που εδρεύει στo Χαμοστερνας 64 Αθήνα, ΤΚ. 11853 Αθήνα, τηλ.: 2103478002, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας fitorioathinon@gmail.com (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»)

Όροι χρήσης

Η πρόσβαση και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά.

Με την πρόσβαση και ανάγνωση αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς, τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, δεν είναι δυνατή η πρόσβασή σας στον ιστότοπο.

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο των όρων και των προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή.

Οι τροποποιήσεις αυτές τίθενται σε ισχύ άμεσα με την εμφάνιση τους στην ιστοσελίδα χωρίς να επιβάλλεται η προσωπική ενημέρωση των χρηστών παρά μόνο μέσα από την σελίδα αυτή. Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Πληροφορίες προϊόντων

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων κ.λ.π αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η χρήση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Περιορισμός ευθύνης

Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας www.fitorioathinon.gr γίνεται με δική σας ευθύνη. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε βλάβες υποστείτε με την χρήση των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του δικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνετε με δική σας πρωτοβουλία, που μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα ιστοσελίδα σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του και ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παρακαλώ προτού προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με τον ιστότοπο να διαβάσετε αναλυτικά την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και τη χρήση “Cookies”.

Δικαιώματα και υποχρεώσεις χρήσης

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάστε την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχετε για την διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο). Σε περίπτωση που κάποιο από τα ανωτέρω στοιχεία δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων, καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.

Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει ότι στα χειροποίητα προϊόντα, καθώς είναι μοναδικά, ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία προτού διεκπαιρεωθεί, χωρίς κόστος.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας
IBAN number: GR8501100730000007365617567
Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Σιμου Δημ. Ευαγγελια
BIC Number: ETHNGRAA

Στοιχεία Εταιρείας:

Επωνυμία: Φυτωριο Αθηνων
Νομική οντότητα: Σιμου Δημ. Ευαγγελια
Επάγγελμα: Εμπόριο Ανθέων
Έδρα: χαμοστερνας 64 Αθήνα, ΤΚ. 11853
Τηλ: 2103478002
ΑΦΜ: 104361082
ΔΟΥ: Α Αθηνων

Προσοχή: Για την άμεση εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης αναφέροντας αριθμό παραγγελίας, όνομα και συνολικό ποσό κατάθεσης στο fitorioathinon@gmail.com ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά 210 3478002. Η επιβεβαίωση της πληρωμής σας διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα και μπορεί να διαρκέσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφτείτε το φυτώριο μας στη διεύθυνση Χαμοστέρνας 64, Αθηνα και να πληρώσετε το προϊόν που παραγγείλατε στο eshop μας είτε με μετρητά είτε με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (Το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS)

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται στην ιστοσελίδα της Εθνικής τράπεζας. Ασφαλής συναλλαγές με τις υπηρεσίες Visa – MasterCard – Maestro

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα
Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα μπορούν να πραγματοποιούνται εντός 1-2 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής (από 100€ και πάνω)
Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής 100 ευρώ και πάνω και παράδοση στην είσοδο της πολυκατοικίας ή του σπιτιού. Για να ανέβουν σε όροφο κατόπιν συνεννόησης (ενδέχεται η χρέωση να είναι διαφορετική)

Παράδοση σε πρακτορείο (εκτός Αττικής)
Η παράδοση σε πρακτορείο εκτός Αττικής γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Τηλέφωνο: 210 3478002

Μετάβαση στο περιεχόμενο